top of page

Vluchtroutes I Ondernemingsplan van a tot z

Vliegtuig-3.png

Er zijn heel wat stappen te nemen om jouw idee te laten uitgroeien tot een duurzame onderneming en een solide ondernemingsplan is daarbij jouw kompas. 


Een ondernemingsplan geeft je inzicht in je ondernemersvaardigheden, doelen, marktpositie en de haalbaarheid van je idee. (Wel zo handig als je externe partijen, zoals financiers, bij je start wilt betrekken). Zo’n plan schrijven is niet moeilijk, maar de vraag is of het wel realistisch is. 

 

FinWings kijkt mee en geeft je objectief en betrouwbaar advies. Ik daag je uit om je ideeën kritisch onder de loep te nemen. Zijn je plannen haalbaar, realistisch en duurzaam? Moet je de koers wat bijsturen en zo ja, waar? 

 

In dit traject landen we met een goed doordacht plan dat je houvast biedt en dat je als leidraad voor je organisatie kan blijven gebruiken. 

Bij de opstart van mijn eigen zaak, merkte ik al snel dat ik geen duidelijk overzicht meer had. Met de hulp van Ellen kreeg ik een heldere kijk op alles wat er moest gebeuren. Vooral de hulp bij het financieel plan was voor mij van onschatbare waarde. Het was geen evidentie om dit als starter in mijn eentje op te maken, maar met de raad en expertise van Ellen kon ik een realistisch plan uitwerken. 

Ellen haar enthousiasme is aanstekelijk en je voelt dat ze voor de volle 100% achter je staat. 

Dit traject was een kleine investering, maar alles wat ik eruit haalde vormt een grote meerwaarde voor mijn bedrijf. Ik ben blij dat ik niet getwijfeld heb om deze stap te zetten. Ik voelde me zeker en ondersteund in alles wat bij de opstart van mijn zaak kwam kijken.

 

Ellen Vandendriessche

EllenFinWings.png
bottom of page