top of page
Vliegtuig-3.png

Nood aan een co-piloot?

Hallo, ik ben Ellen, freelance co-piloot voor elke ondernemer die op zoek is naar rust in de chaos van het starten of die graag de huidige koers even wil aftoetsen. 

 

Als ondernemer moet je goed kunnen starten. Daar was ik als twintigjarige al mee bezig. Het bewijsstuk hiervan moet nog ergens achterin een boekenkast staan: mijn thesis met de titel ‘Het financiële plan van startende ondernemers’. 

 

Ik kan het niet wegsteken: ik ben een zorgend persoon. Vraag het maar aan mijn man, mijn drie tieners, maar ook aan mijn vroegere klanten.  15 jaar lang was ik relatiebeheerder ondernemingen in de banksector en in die tijd kreeg ik het meeste energie van meedenken met ondernemers. De koffie en het babbeltje dat altijd meer was dan een praatje over koetjes en kalfjes. Neen, het ging over nieuwe kansen zoeken en benutten. Over onverwachte tegenslagen opvangen en de juiste ondernemingsstrategie scherpstellen. 

 

In 2020 stippelde ik resoluut een nieuwe vluchtroute uit voor mezelf. Ik nam afscheid van de banksector en richtte FinWings op.

Dit is de plaats waar ik ondernemers even onder mijn vleugels neem. Want ondernemen kan ook eenzaam zijn. Er zijn veel keuzes te maken en knopen door te hakken. Dan is het waardevol om even met iemand te sparren die jouw verhaal met een frisse blik bekijkt. 

 

Als generalist ben ik van vele markten thuis. Vanuit mijn ervaring daag ik je uit om verder te kijken dan een plan op papier. Samen toetsen we je ideeën af aan de realiteit met één duidelijk doel voor ogen: duurzaam ondernemerschap. Ondernemen vol energie. In mijn ogen ook de enige rendabele manier om te ondernemen. 

 

Met FinWings bied ik je rust in de chaos van het starten en denk ik mee hoe we turbulentie kunnen vermijden. Ik ben de co-piloot die samen met jou de beste koers voor jouw onderneming uitstippelt.

4A5F8E55-9390-43B6-9E8A-F3A7A980C552_1_100_o.jpg
Handtek Ellen-04-04.png
bottom of page