top of page
Vliegtuig-3.png

Welke koers vliegen we?

Vliegtuig2-02.jpg

01. Koers kiezen

Twijfel hoort bij het ondernemerschap en dat is goed, want een beetje twijfel zorgt er net voor dat je de juiste keuzes maakt. 

Voel je echter dat je aarzelt om knopen door te hakken of heb je nood aan een klankbord? Dan is het slim om iemand te zoeken die mee een koers uitstippelt. 

 

FinWings helpt je met objectief en betrouwbaar advies. Ik werk met jou, de mens achter de ondernemer. Een mens van vlees en bloed met dromen, twijfels en ideeën. 

02. Kennismakingsgesprek

Je laat uiteraard niet eender wie toe in jouw cockpit. Het moet klikken. 

In een kennismakingsgesprek bespreken we de wederzijdse verwachtingen.

 

Waar kan FinWings jou helpen? Welke vragen heb je? Welke knopen moeten ontward worden en welk doel heb je voor ogen? 

 

Ik licht mijn manier van werken toe en samen bekijken we op welke punten FinWings jou kan ondersteunen. Dit kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis

03. Offerte en stappenplan

Samen met de offerte bezorg ik je een stappenplan waarin de koers voor jouw onderneming concreet gemaakt wordt. Welke stappen nemen we samen en in welke tijdspanne? Voelt dit goed? Na jouw akkoord zijn we ready for take-off.

04. Eindverslag en opvolging

Er komt heel wat aan bod tijdens een traject. Daarom bundel ik alle stappen, bochten en overwegingen in een eindverslag. Dit is geen droge opsomming, maar een werkdocument boordevol tips en toekomstige actiepunten. Een handige referentie om te doorbladeren wanneer je jouw koers weer helder voor ogen wil hebben. 


Maar wees gerust. FinWings blijft jouw vluchtroute in de gaten houdenIk geniet vanop de begane grond mee van jouw successen en bots je toch op wat turbulentie dan loods ik je vanop afstand daar graag doorheen. 

bottom of page