top of page
Vliegtuig-3.png

Vluchtroutes I Vertaalslag

Het financieel resultaat van je onderneming is een bron van waardevolle informatie, alleen vraagt het een geoefend oog om de kansen en verbeterpunten uit de lange lijst cijfers te filteren. Wat kan anders en beter? Met die kernvraag helpt FinWings je de vertaalslag te maken van cijfers naar een actieplan.  

 

Zo moet je niet noodzakelijk extra kosten maken om je rendabiliteit te verhogen. We bekijken samen hoe je met dezelfde verkoopinspanningen en beter resultaat boekt. 

 

We nemen de verschillende processen in je onderneming onder de loep. Door digitale tools optimaal in te zetten kan je meer tijd besteden aan de zaken die jouw onderneming doen groeien. 

 

Dit zijn twee voorbeelden van hoe dit traject jou tools kan opleveren die je naar een betere en stabiele vluchtroute leiden.

Als startende freelancer wist ik nog niet goed waar ik precies heen wilde. Wie wou ik bereiken en in welke opdrachten wou ik mijn tanden zetten? 

Ellen hielp me een duidelijke koers te kiezen. Niet door voorop te lopen en de weg te wijzen, maar door gerichte vragen te stellen en alle aspecten met mij uit te diepen. 

Zo kreeg ik niet alleen een goed idee van de richting die ik uit wou, maar kon ik een hele lijst werkpunten identificeren (en ondertussen ook al afvinken). Onder de warme begeleiding van Ellen maakte ik een kanteling waardoor ik met een proactieve ingesteldheid aan de slag ga.  

 

Kim Marlier | Punt op de i 

EllenFinWings3.png
bottom of page